101winkels is een conceptstore met unieke, veelal handgemaakte producten van diverse creatieve ondernemers en merken. Het is opgericht met als doel om ondernemers de kans te bieden om hun eigen producten en of merk te tonen in een fysieke winkelruimte. Voor bezoekers van de winkel is er hierdoor een breed en gevarieerd aanbod van handgemaakte en unieke producten zoals kaarten, mode, woonaccessoires, sieraden, tassen, lekkernijen, keramiek/aardewerk, kunst en meer. Perfect als je op zoek bent naar een leuk of bijzonder cadeau. 🎁

Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment edelstenen en mineralen, waaronder trommelstenen, zoutlampen en sieraden. Maar ook mooie stenen voor de verzamelaar.

Verder vind je bij ons benodigdheden voor yoga en meditatie. Zoals matjes, steunblokken, kussens, klankschalen, etc. En andere fijne producten als wieroken, essentiële oliën en boeddha beeldjes.

Klik hier voor een overzicht van ons actuele aanbod en al onze winkels.

Heb jij ook mooie unieke producten, die je in onze winkel wilt verkopen? Klik kan hier om te lezen hoe het werkt. Of meld je direct aan.

 

101winkels bestaat al weer ruim 5 jaar en is te vinden op de Nieuwstraat 100 in de historische binnenstad van Zwolle. Het is ondertussen een veel bezocht pand. De winkel is 5 dagen en soms zelfs 6 dagen per week open. Actuele informatie over openingstijden en koopzondagen zijn te vinden op Google en onze pagina op  Facebook en Instagram. Kom langs en laat je verrassen!