• Veilig betalen met je eigen bank via IDEAL
  • Zelfde dag verstuurd
  • Gratis cadeauverpakking
Home » Klantervaringen

Bevindingen van onze klanten

Dit schreven klanten over ons. 

Heb jij contact met ons gehad, iets bij ons gekocht of besteld? Andere klanten en ook wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaring.

Deel het op Facebook via 'aanbeveling' of 'recensies' of laat een review achter op Google.

Je kunt ook een reactie onderaan deze pagina plaatsen.

 

super mooie kleding en sieraden die uniek zijn! nergens anders te vinden. met hele fijne service!

Posted by Leontien Overdijk on Friday, November 23, 2018

Ik ga hier graag heen om oa edelstenen te kopen. Mooi assortiment en een goede kwaliteit! vriendelijk en behulpzaam personeel.. 👌

Posted by Rowan van Rijnberk on Thursday, January 24, 2019

Ik heb er een aantal jaar geleden ook een plankje gehad Super leuk om je mooie spullen te laten zien! Lieve en behulpzame meiden ach wat zal ik nog meer zeggen waag de sprong of zo 🧚🏻‍♀️

Posted by Berber Speelman on Tuesday, October 16, 2018

Heel leuke winkel met veel hebbedingetjes. Prachtige baby. Kinderkleding. Telkens iets verrassends. Nu zelfs workshops Het bekijken waard

Posted by Willy Lokate on Saturday, March 24, 2018

Mooie winkel

Posted by Angelika Neyhorst on Tuesday, March 13, 2018

Ik ben zeer tevreden met de samenwerking. Ze denken mee hoe je producten beter kunnen neerzetten. Ze nemen ook direct...

Posted by Joanne Laforteza Jacinto on Monday, February 12, 2018

Ben je op zoek naar en leuk cadeautje dan moet je hier zeker even kijken.

Posted by Petra Lemoine-vd Meijden on Thursday, January 4, 2018

Ik heb ontzettend leuk bij je gewinkeld en ben super geholpen bij de aanschaf van héle leuke kadootjes.

Posted by Audrey Van de Zaeck on Thursday, April 14, 2016

Weer heel leuke cadeautjes kunnen vinden bij 101 Winkels. Een echte aanrader dus als je in Zwolle bent zou ik zeker even gaan kijken!

Posted by Mirjam Peppelman-Roelofs on Tuesday, September 15, 2015

Je kunt ook hier een review achter laten.

Reactie plaatsen

Reacties

Joost
4 maanden geleden

Voor een goede relatie op zoek gegaan naar een gaaf kado voor de opening in hun nieuwe pand. Uiteindelijk via Instagram 101winkels gevonden en een werkelijk prachtige tuin 'in a bottle' gevonden. Een kado wat zichtbaar is en blijft en jaren mee gaat. Gebracht tot aan de deur. Top service dames :-)