Retourneren

 

Retourneren

Niet tevreden met uw aankoop? Jammer, maar dat kan natuurlijk. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Volg dan onderstaande stappen.
- Stuur een mail naar 101winkelszwolle@gmail.com. Vermeld in de mail uw gegevens, het factuurnummer en het artikel dat u wilt retourneren.
- Download het onderstaande herroepingsformulier, vul deze in en stuur deze samen met het artikel dat u wilt retourneren op naar:

101winkels
Nieuwstraat 100
8011 TS Zwolle

Herroepingsformulier downloaden

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor de tarieven. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

 

Terugbetaling

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij het retour zenden goed verpakt is.

 

Ruilen

Helaas is er geen procedure mogelijk om producten rechtstreeks bij ons te ruilen. Toch liever een ander product? Stuur je bestelling dan terug, en bestel vervolgens het nieuwe product via onze website. 

 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.