Ook een plekje bij 101winkels? Dat kan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en creatief aanbod voor onze winkel. Daarnaast hebben wij een mooie, lichte ruimte beschikbaar voor het geven van b.v. workshops, lezingen, yoga, meditatie, stoelmassage etc. 

 

Winkelruimte

Jouw producten bij 101winkels? Wij zijn constant op zoek naar nieuwe en interessante merken, ontwerpers, kunstenaars en ondernemers met unieke producten, die graag hun producten willen aanbieden in een fysieke winkel. In ruil vragen wij een maandelijkse vergoeding en 10% van de omzet. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de ruimte die jij nodig hebt voor je producten. Voor een overzicht van de mogelijkheden en prijzen klik hier. Of meld je direct aan via het aanmeldingsformulier.

 

101winkels is gevestigd in Zwolle. Is dit te ver weg? We bieden een "DoneForYouShop" met de mogelijkheid dat je de producten naar ons opstuurt. Wij etaleren de ruimte en maken hiervan foto's zodat je kunt zien hoe je producten gepresenteerd zijn.
We werken met een uniek kassasysteem waarbij jij LIVE precies kan zien wat je hebt verkocht!

 

Workshopruimte

Op de 1e etage hebben wij een geschikte ruimte voor het geven van workshops, demonstraties, lezingen, yoga, meditatie, stoelmassages of andere activiteiten. De ruimte is geschikt voor een groep van 5 tot 25 personen en beschikt over tafels en stoelen, een keuken en toilet. Ook is er Wifi. Wil jij iets bij ons organiseren? Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. Voor een overzicht van de mogelijkheden en prijzen klik hier.