Omgaan met hoogsensitiviteit lezing/mini workshop

Gepubliceerd op 4 maart 2020 om 16:17

In de workshop neemt Mérène Rouma je mee naar het leven in hooggevoeligheid. Van hoogsensitieve mensen wordt gezegd dat zij ‘buiten zichzelf leven’. Hun voelsprieten staan altijd op de omgeving gericht: op anderen. Wat doen, denken, voelen en vinden zij?

Maar waar is hun eigen inhoud? Hun uitdaging is een 180 graden draai te maken naar binnen toe. Hoe doe je dat op een zo goed mogelijke manier? Hoe kun je ervoor zorgen niet alles meer binnen te laten komen? Dat je je niet meer kwetsbaar voelt, er niet meer onder lijdt?      Mérène legt hiervoor de verbinding met het chakrasysteem. Dat geeft een handvat bij het reflecteren, het bewust worden en bij het helen van je energie. Je ervaart tijdens de geleide visualisatie die ze doet, dat je gevoelens zijn gekoppeld aan een chakra. Je voelt zelf de verbinding met je energiesysteem.

Je hoeft zelf niet hoogsensitief te zijn om bij deze lezing aanwezig te zijn. Het verhaal biedt je de mogelijkheid tot reflectie over jezelf en leert je meer over transformatieprocessen, en over een hooggevoelig persoon die je wellicht kent als partner, ouder, kind, vriend, vriendin, werknemer, leerling of een collega.

 

Wanneer: ??? Zodra het weer kan en mag plannen we een nieuwe datum.

Waar: in 101winkels, Nieuwstraat 100 in Zwolle

Kosten: 20.- p.p.

 

Mérène Rouma werkt 25 jaar als healing coach en is ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en emotionele vraagstukken. Zij werkt met mensen zowel individueel als in kleine groepen en in teamverband. Tijdens haar studie logopedie raakte zij steeds meer geboeid door de onderstroom in de communicatie. Na het volgen van de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling is Mérène zich daarin gaan specialiseren en ontwikkelde ze een helder waarnemingsvermogen. Hoogsensitiviteit, emoties en het chakrasysteem verbindt zij met elkaar bij het helpen van mensen. Haar passie is mensen op hun weg naar binnen te begeleiden, waardoor zij hun innerlijke balans, kracht en liefde (her)vinden. Hierover heeft zij een boek geschreven.

 

De onderstroom is alles wat niet zichtbaar is maar wel waarneembaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.