Tarot legging

In een Tarot-legging leer je over de betekenis van de afbeeldingen op de kaarten die je hebt getrokken en ontdek je welke invloeden op dit moment belangrijk zijn in jouw leven. De legging gebeurt 1 op 1.

Lees meer »

Edelsteen uitpendelen

Welke edelsteen past bij jou?Wil je weten of de edelsteen die je op het oog hebt bij je past? Laat een edelsteen uitpendelen door Nelian Torenbeek. Zij kan je met behulp van haar pendel adviseren welke edelsteen voor jou de juiste steen is.

Lees meer »

Info event rituelen

Wil je graag wat meer weten over rituelen?Rituelen zijn een mooie manier om je te helpen en te ondersteunen bij het manifesteren van je dromen. Een fijn moment voor jezelf. Maar hoe werkt hetprecies. Wat voor rituelen zijn er, wat kunnen ze je brengen en wat heb je er voor nodig. Mijke is coach en heeft mooie pakketjes samengesteld voor verschillende rituelen. Deze pakketjes zijn al te koop in de winkel. Zaterdag 26 maart is zij bij ons aanwezig om al je vragen hierover te beantwoorden.

Lees meer »

Kennismaking met Tai Chi, gratis proefles

Voel je lekker en energiek dankzij bewegings- en ademhalingsoefeningen uit een klassieke Chinese traditie. Be-Chi biedt een introductie cursus en wekelijkse lessen. Makkelijk bereikbaar in het centrum van Zwolle. Kleine groepen max. 6 personen.

Lees meer »